CLX program na Cannes Lions festivalu

SVET – Međunarodni festival kreativnosti Cannes Lions i MediaLink najavili su još tri kompanije koje će se pridružiti njihovom zajedničkom CLX programu – Connect, Learn, Experience. U pitanju je nova inicijativa u sklopu koje se brendovi mogu susresti, učiti i sarađivati ​​s vodećim svetskim kreatorima sadržaja i stručnjacima za zabavu.

Nove CLX kompanije su Amazon, full service digitalna agencija Huge, Microsoft, te iHeartRadio, Wondery i Stitcher, vodeći proizvođači raznih nagrađivanih podcasta koji svakodnevno privlače pažnju miliona potrošača.

CLX, koji se održava tokom Cannes Lions festivala, pružiće učesnicima intimno okruženje u kojem će razgovarati ​s kompanijama koje su na čelu stvaranja sadržaja kroz niz okruglih stolova.

Pored okruglih stolova na kojima će domaćini biti Activision Blizzard, NBCUniversal i TikTok, najavljeni su i:

  • The Secrets of Breakthrough Experiences, na kojem će Adobe biti domaćin;
  • What do video games, AI, and tampons have in common? Amazon i Huge će razgovarati o tome kako se fokusirati na rad sa brendovima u cilju promovisanja glasovnih tehnologija korišćenjem inovacija, kreativnosti i storytellinga;
  • Innovating for the Agency of the Future and The Business of Inclusion, u kojem će se učesnici pridružiti Microsoftu u istraživanju najnovijih inovacija koje će podstaknuti kreativnost u agencijama budućnosti;
  • iHeartRadio, Wondery i Stitcher će održati okrugli sto na temu Engaging Consumers Through Podcasts.

CLX je osmišljen tako da pruži interaktivna i konkretna iskustva, a održat će se od 18. do 21. juna 2019. u sali Palais II tokom Cannes Lions međunarodnog festivala kreativnosti.

Pripredio: Vuk Mitić


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari