Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Chipsy i Messi zajedno u TV reklami

Chipsy fanovi će od danas moći da uživaju u novoj reklami sa jednom od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena, Leo Mesijem. Pored TV spota, Messi će se naći na milionima Chipsy kesica širom Zapadnog Balkana. Kampanja povezuje zadovoljstvo konzumacije Chipsy proizvoda, jednog od omiljenih srpskih brendova, sa jedinstvenom strasti prema fudbalu. U novoj reklami se pojavljuje i Chipsy brend ambasador, popularni glumac, Sergej Trifunović.
Marbo, koji posluje u okviru kompanije PepsiCo od 2008, sa svojim brendom Chipsy, ima čast da bude deo najveće globalne PepsiCo reklamne kampanje u istoriji za brendove iz kategorije čipsa. Kampanja je pokrenuta u preko 60 zemalja, a zahvaljujući snazi lokalnog Chipsy brenda, Srbija će predstavljati ovaj projekat za region Zapadnog Balkana.
“Fudbal je jedna od najvećih životnih strasti za njegove ljubitelje i igrače. Uklapa se savršeno uz Chipsy pa samim tim nismo mogli da napravimo bolju reklamnu kombinaciju od fudbalskog super-stara, Leo Mesija i Brazila, prestonice uživanja i fudbala”, izjavila je Dunja Ivanović, direktorka marketinga za Zapadni Balkan.
U ovoj reklami, dok šeta ulicama Rija, Mesi nailazi na fanove koji žele da se fotografišu sa njim i uzmu autograme. Svetski poznati muzički hit “Balada”, brazilske zvezde Gustava Lime, doprinosi pozitivnoj atmosferi koja Mesija dovodi do završnice spota u kojoj on shvata da je njegova Chipsy kesica prazna. Ugledavši čuvenog Deda Trifuna kako gricka Chipsy, odlučuje se da ga, po istom principu, zamoli za fotografisanje kako bi došao do svoje omiljene grickalice.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!