Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Cheil aktivno širi svoje globalno prisustvo!

Jedna od vodećih i svetskih marketinških agencija Cheil Worldwide, danas je objavila kupovinu Centrade Integrated, agencije za oglašavanje u jugoistočnoj Evropi, a u potezu za jačanjem konkurentnosti na globalnom tržištu i izgradnje poslovne platforme za budući rast kroz aktivno uključivanje u oblasti preuzimanja i spajanja.

Osnovana 1993. godine, visoko rangirana marketinška agencija Centrade Integrated postala je jedna od vodećih u Rumuniji i jugoistočnoj Evropi, a nudi širok spektar marketinških rešenja od ATL, BTL, digital do maloprodaje širom Evrope i sa snažnom bazom kupaca u Rumuniji, Srbiji, Hrvatskoj i Mađarskoj.

Najveća snaga marketinške agencije Centrade Integrated je to što je u potpunosti sposobna da obezbedi prilagođena marketinška rešenja koja odgovaraju zahtevima i potrebama klijenata uz potvrdu putem obimne analize podataka. Agencija broji širok spektar klijenata u jugoistočnoj Evropi, a kojima pruža usluge iz oblasti digitalnih marketinških rešenja, kao što su P&G, Raiffeisen banka i upravljanje sajtom Samsung.com. Zbog snažne baze klijenata, digitalni biznis agencije beleži značajan rast godišnje zarade od preko 80% u prethodne dve godine, što čini 54% ukupnog prihoda od prošle godine.

Cheil Worldwide je ostvario solidan rast od 10% u konsolidovanom prihodu, sa 12% povećanja operativnog profita (17% povećanje operativne dobiti pre poreza na dohodak) za prvi kvartal 2018. godine, a članice grupe u inostranstvu su takođe zabeležile poboljšane performanse u odnosu na prethodnu godinu. Ovim potezom preuzimanja, Cheil očekuje da će udruživanjem sa Centrade Integrated agencijom priširiti svoje poslovne platforme širom Evrope, kao i podstaknuti svoje globalno poslovanje koje čini 75% u ukupnom prihodu globalne mreže.

Cheil Worldwide će nastaviti dalje sa strategijom preuzimanja i spajanja sa drugim agencijama, ciljajući na agencije čije se specijalnosti i sposobnosti ogledaju u digitalnim inovacijama koje se bave podacima, digitalnim marketingom i elektronskom trgovinom. Globalna agencija će podeliti diferenciran pristup po regionima, koncentrišući se na raznolikost i širenje biznisa na naprednim tržištima poput SAD-a i Velike Britanije, uz napore da postane prvi pokretač na tržištima u razvoju uključujući jugozapadnu Aziju i Latinsku Ameriku.

Jeongkeun Yo, predsednik i izvršni direktor kompanije Cheil Worldwide, rekao je: „Cheil Worlwide se obavezao da se transformiše od tradicionalne marketinške agencije u integrisanu digitalnu kompaniju za kreativna rešenja. Uveren sam da će ovo preuzimanje pomoći u daljem unapređenju naših digitalnih mogućnosti na globalnom tržištu.“

Radu Florescu, direktor kompanije Centrade Integrated, izjavio je: „Oduševljeni smo što smo u potpunosti integrisani u Cheil mrežu. Naša dvogodišnja saradnja pokazala je dobre rezultate za naše klijente i radujemo se širenju našeg digitalnog marketinga u regionu”.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!