Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Chapter 4 u finalu za prestižnu evropsku nagradu Excellence Awards!

Kompanija Procter&Gamble sa brendom Pantene, i PR agencija Chapter 4, uz podršku agencije MediaCom, s projektom “Daj snagu” plasirali su se u finale za prestižnu evropsku nagradu “European Excellence Awards”, za najveća dostignuća u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Kampanja „Daj snagu“ istakla se u konkurenciji od preko 2.000 vrhunskih PR projekata najvećih svetskih kompanija. Istovremeno, ovo je jedini projekat iz Srbije koji je uspeo da se plasira u finale za ovu nagradu.

Kampanju „Daj snagu” u martu ove godine pokrenuli su brend Pantene i Ženski centar Milica, uz podršku kompanije Delez Srbija kako bi motivisali što veći broj građana da doniraju kosu za izradu perika za žene koje su u procesu hemioterapije izgubile kosu. U prvoj fazi kampanje prikupljeno je preko 20 kilograma kose. Kampanja prikupljanja kose se i dalje nastavlja sa ciljem da se prikupi još veća količina kose i obezbede dodatne perike. Sve žene koje prolaze kroz process hemioterapije mogu se prijaviti za periku putem sajta: www.dajsnagu.milica.org.rs.

“Ovakvi projekti nas sve izuzetno motivišu da pružimo maksimum zarad jasnog cilja. Zahvalni smo što, zajedno sa klijentima i partnerima, možemo da utičemo na pozitivne promene i da motivišemo ljude da se ujedine i pruže podršku. Posebna je čast kada najuglednijii evropski stručnjaci u oblasti komunikacija takođe uvide važnost ovakvih inicijativa. Ovo zapravo i nije prvi put da se nađemo rame uz rame sa navećim svetskim brendovima i agencijama u finalu za ovu prestižnu nagradu. To i nama daje snagu da nastavimo još odlučnije da pomeramo granice i damo doprinosi PR struci u Srbiji.“ izjavila je Nevena Spasić, Senior PR Consultant, Chapter 4.

„Excellence Awards“ predstavlja najznačajnije priznanje u oblasti komunikacija koje se dodeljuje najboljim PR projektima na pet kontinenata. Ovogodišnja konkurencija u Evropi bila je izuzetno jaka, sa više od 2.000 prijavljenih projekata, od kojih je samo „Daj snagu“ predstavnik Srbije koji je uspeo da se plasira u finale, rame uz rame sa najvećim svetskim kompanijama, agencijama i brendovima.

Osnovni kriterijumi prema kojima žiri ocenjuje su: strateški pristup i razvoj projekta, integracija različitih komunikacijskih alata, inovacije/kreativnost, implementacija odnosno kvalitet komunikacije, rezultati i efikasnost.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!