Capt’n AI – alat za optimizaciju digitalnih oglašivačkih kampanja

REGION – Hrvatski AI startup airt i tehnološka kompanija SeekandHit predstavili su juče Capt’n AI alat za optimizaciju digitalnih oglašivačkih kampanja na Google i Facebook platformama.

Oglašavanje na Facebook i Google mrežama, da bi bilo efikasno, troši znatnu količinu vremena. Da bi ciljevi oglašavanja bili uspešni, potrebno je redovno i kontinuirano optimiziranje kampanja i njihovih budžeta. To podrazumeva svakodnevne analize rezultata, podešavanje parametara i prebacivanje dela budžeta na mreže koje su efikasnije u postizanju tih ciljeva. I naravno, sve to zahteva brzu i pravovremenu reakciju, što tek predstavlja velik izazov onima koji upravljaju velikim brojem kampanja.

Capt’n AI je rešenje koje omogućava optimizaciju kampanja kroz različite mreže na dnevnom nivou, jer automatizuje proces svakodnevnog ulaska u kampanje, analize njihovih rezultata i optimizacije budžeta. Kako bi se što manje poremetio postojeći način rada, kampanje se postavljaju kao i inače, a zatim se Capt’n AI poveže na njih. Sistem svakodnevno povuče najnovije rezultate kampanje sa svih kanala, napravi predikcije budućih te prilagodi parametre i raspodelu budžeta kako bi se postigli najbolji rezultati.

Više detalja možete saznati na https://captn.ai/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari