Cannes Lions najavio novo izdanje festivala

Cannes Lions, međunarodni festival kreativnosti, najavio je novo izdanje festivala objavom promena vezanih za predstojeći događaj.

Lista nagrada u 2020 obogaćena je novom kategorijom Creative Business Transformation Lions, koja slavi kreativno razmišljanje kompanija kojim menjaju način organizacije, rada zaposlenih i angažmana potrošača. Dobitnik ove nagrade će ilustrovati kako kreativna promena osnovnih aspekata kompanije dovodi do poboljšanja u poslovanju i stvaranja boljih rezultata za potrošače.

„Očekujemo da će se u ovoj kategoriji prijaviti in-house organizacije i agencije koje pružaju kreativne, konsultantske i dizajnerske usluge, usluge razvoja novih proizvoda, donose inovacije i digitalne promene u cilju transformacije industrije. Kontinuirano radimo na razvoju nagrada u skladu s industrijom, a nova nagrada Creative Business Transformation Lions slavi kreativnost koja podstiče opipljive poslovne promene“, izjavila je Susie Walker, Head of Awards, Cannes Lions.
Na osnovu istraživanja koje je Cannes Lions sproveo s PR stručnjacima, festival je takođe ažurirao PR Lions radi pravilnog predstavljanja trenutne PR industrije i fokusiranja na oblasti kreativnog rada za koje industrija želi da bude prepoznata.

Najavljeni su i detalji sadržaja programa. Agenda je sastavljena na osnovu povratnih informacija preko 1500 potrošača i više od 100 održanih intervjua s vodećim marketinškim stručnjacima, rukovodiocima kreativnih odeljenja, liderima brendova, strateškim stručnjacima i izvršnim direktorima. Ovogodišnji program pokriće 8 tema: Creativity is the Business Growth Engine, Creative Disruption in Commerce, Post-Purpose: Brand Accountability and Activism, Your Brand is my Experience, Looking to 2030: Making your Business Future-fit, Applied Creativity: When Data, Tech and Ideas Collide, Storytelling at Scale te Let’s Get Back to Brand.

Simon Cook, Managing Director, komentarisao je sadržaj programa: „Kao odgovor na potrebe industrije, program Cannes Lions 2020 odrediće agendu za celu industriju i pomoći nam u vođenju aktivnosti u predstojećoj godini. Radujemo se što ćemo videti izrazito raznolik skup stručnih izlagača iz širokog spektra kreativnih i kulturnih disciplina. Članovi naše zajednice dolaze na festival kako bi učili o najboljim praksama, stvorili dragocene odnose i poneli sa sobom alate i tehnike kojima će ubrzati poslovanje i ličnu radnu uspešnost i otključati kreativni potencijal.“

Cannes Lion će biti održan od 22. do 26. juna 2020. Detalji se mogu naći na www.canneslions.com.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari