Cannes Lions festival pomeren za oktobar

SVET – U skladu sa trenutnom situacijom i epidemijom virusa COVID-19, organizatori Cannes Lions objavili su da će 67. međunarodni festival kreativnosti biti održan od 26. do 30. oktobra 2020. Sve kotizacije, sponzorstva, prijave radova i sl. važiće i za nove datume. Organizatori planiraju i da produže rokove za prijavu radova, o čemu će naknadno obavestiti javnost.

Ova godina donosi mnoge novosti koje, između ostalog, uključuju novu nagradu Creative Business Transformation Lions i nove kategorije.

Creative Business Transformation Lions slavi kreativno razmišljanje koje unapređuje poslovanje, a uključuje inovativnu organizaciju kompanija, organizaciju rada zaposlenih i načine na koje se odvija interakcija s klijentima. Ova kategorija prepoznaje domišljatost koja podstiče stvaranje novih proizvoda i usluga i utiče na boljitak kompanije, zaposlenih i klijenata.

Promene kategorija prate kontinuirani razvoj industrije, a osim što su postojeće osvežene novim elementima, agencije ove godine imaju prilike konkurisati u novim kategorijama Colour Correction/Grading, Social Behaviour, Cultural Insight, Corporate Purpose & Social Responsibility.

Više informacija o festivalu pronađite ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari