Business Insider Trends Festival 2. i 3. oktobra u Varšavi!

SVET – Business Insider Polska, već drugi put, organizuje međunarodnu konferenciju Business Insider Trends Festival koja predstavlja priliku da se okupe poljski i međunarodni vizionari u polju poslovanja budućnosti.

Događaj će se održati 2. i 3. oktobra 2019. godine u Praga Koneser centru u Varšavi. Između ostalih, Henri Blodžet, osnivač kompanije Business Insider Inc., Hanes Šmid, fotograf, milioner i filantrop, osnivač organizacije Smajling geko i Zev Sigl, koosnivač lanca kafića Starbaks, već su potvrdili svoje prisustvo na konferenciji. Govornici na Business Insider Trends Festivalu biće takođe Ingo Rube, osnivač i izvršni direktor kompanije BOTLabs, Mark T. Hofman, kriminalistički analitičar i poslovni psiholog, i Aleksandar Vandzel, potpredsednik odeljenja prodaje i marketinga u kompaniji Abstra. Grupi govornika će se takođe pridružiti i Ilva M. Anderson, trener i menadžer tima.

Business Insider Trends Festival namenjen je izvršnom osoblju, menadžerima i predstavnicima start-ap kompanija. Ovogodišnja ponuda biće još šira – organizatori će pozvati učesnike da učestvuju na interaktivnom festivalu ideja, trendova, umetnosti i muzike.

– Uspeh prošlogodišnje konferencije obezbedio je da ove godine naš događaj bude neophodan na poljskoj poslovnoj sceni – rekao je Jovan Protić, član upravnog odbora i direktor izdavaštva Ringier Axel Springer grupacije u Istočnoj Evropi i operativni direktor kompanije „Ringier Axel Springer Poljska“. Tokom prvog izdanja, u tri faze, sazvali smo 80 govornika iz celog sveta, a 1.400 gostiju učestvovalo je u prezentacijama i na radionicama gde su naučili kako će nove tehnologije uticati na promene u svetu bankarstva, finansija, industrije i u našim životima. U ovom, drugom izdanju, publici ćemo ponuditi još više – dodao je Protić.

Za više informacija posetite https://insidetrends.businessinsider.com.pl/pl/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari