today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Budi deo prve letnje škole „Advertajzing za početnike – Get Creative With McCann Beograd“!

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa agencijom McCann Beograd, organizuje ovog leta prvu letnju školu advertajzinga za studente završnih godina i master studija beogradskog univerziteta, pod nazivom “Advertajzing za početnike – Get Creative With McCann Beograd”. Škola će se realizovati od 4. do 8. jula 2022. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

U radu ove letnje škole mogu učestvovati svi studenti koje zanima karijera u oblasti advertajzinga, kako se pozicionira brend, kako izgledaju kreativni procesi i ko su ljudi koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova. Petodnevni program obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji McCann Beograd, kao i individualne i grupne zadatke za studente, a predviđena je i poseta prostorijama agencije.

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Zainteresovani se mogu prijaviti do 26. juna u ponoć, putem sledećeg linka: https://forms.office.com/r/EPPitwLRYF. O statusu prijave, svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna.

Detaljnije informacije o programu letnje škole, predavačima i organizatorima mogu se pronaći na http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/letnja-skola-get-creative.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!