today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Brzi vozovi Srbije će saobraćati pod nazivom Soko!

Pobednik konkursa „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novih brzih vozova Srbije je Andrija Arsić iz Trstenika, a novi brzi vozovi Srbije saobraćaće pod imenom Soko.

– Soko kao sivi soko, kao najbrža životinja, mi je bila inspiracija. On živi na našem podneblju, ali je nažalost ugrožena vrsta. Moja ideja je bila da podignemo svest o očuvanju ove važne i vredne životinjske vrste. Čestitam organizatorima i svim učesnicima što smo imali priliku da budemo deo ovako važnog i velikog konkursa, i na mogućnosti da predstavimo svoje ideje. Ovo je podstrek svim dizajnerima i mladima koji tek planiraju da se bave ovim poslom. Prijavite se i priključite svakom konkursu i pozivu koji bude raspisan, rekao je pobednik Andrija Arsić.

Kada je reč o logotipu, Andrija je kazao da nije želeo da mnogo odstupa od postojećeg logotipa Srbija voza. A u skladu sa porpozicijama konkursa, logotip je u bojama naših nacionalnih simbola.

Drugoplasirano rešenje konkursa je Hitra autora Igora Petrovića, a trećeplasirano Vihor autorke Svetlane Stevanović.

Na konkurs Pusti inspiraciju da te vozi stiglo je gotovo 3.500 prijava, a pobedničko rešenje odabrano je u skladu sa tehničkim specifikacijama i kriterijumima koji su podrazumevali relevanost, asocijativnu komunikaciju identiteta brzih vozova, estetskih kvaliteta i ostalih konkursnih zahteva.

Više informacija na sajtu https://www.pustiinspiracijudatevozi.rs/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!