Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Bruketa&Žinić ušli u Evropu pre 1. jula

REGION – U Beču je od ovog meseca s radom počela nova full service reklamna agencija Bruketa&Žinić OM Wien, koju zajedno pokreću austrijska digitalna agencija Netural s hrvatskom reklamnom agencijom Bruketa&Žinić OM. Netural spada među top 10 novomedijskih agencija u Austriji te radi za kompanije i brendove kao što su Swarovski, Telekom Austria Group, Adidas, Wienerberger, Silhouette i druge.
Bruketa&Žinić OM je pak grupa agencija s uredima u Zagrebu, Beogradu i Bakuu (Azerbajdžan) i trenutno je druga najučinkovitija nezavisna reklamna agencija na svetu prema Effie Indexu sa preko 400 nagrada za oglašavanje i dizajn kao što su Art Directors Club New York, Clio, Cresta, D&AD, Design Week, Epica, London International Awards, New York Festivals, Red Dot itd. Osim toga, agencija je proteklog vikenda na Danima komunikacija u Rovinju osvojila nekoliko nagrada za efikasnost, između ostalog – Effie Grand Prix za najučinkovitiju hrvatsku kampanju u protekle dve godine, dve nagrade za kreativnost te dve nagrade za digitalnu komunikaciju, za najbolji element digitalne kampanje te za inovativnu upotrebu tehnologije.
Nova austrijska agencija Bruketa&Žinić OM Wien nastala je na inicijativu Neturala koji je u agenciji Bruketa&Žinić OM prepoznao partnera uz kojeg će svojim austrijskim i nemačkim klijentima moći ponuditi celoviti paket usluga. Te će usluge, uz digitalnu i interaktivnu komunikaciju, sada uključivati i brending, izradu komunikacijkih strategija, offline marketinšku komunikaciju i projektovanje prodajnih mesta.
“Smatramo da će austrijskim i nemačkim oglašivačima biti značajno iskustvo koje agencije iz grupe Bruketa&Žinić OM imaju na području jugoistočne Europe kao i podrška agencije u Zagrebu, Beogradu, a posebno u Azerbajdžanu. U početku očekujemo da privučemo pažnju kompanija koje posluju na jugoistoku Europe sa sedištem u Beču, ali verujemo da ćemo vrlo brzo dobiti i druge prilike jer imamo odlične reakcije na naše reference”, izjavio je Albert Ortig, CEO iz Neturala i Bruketa&Žinić OM Wien.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!