Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Bruketa&Žinić OM među 17 vodećih svetskih nezavisnih agencija

REGION – Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM uvrštena je u ovogodišnje specijalno izdanje britanskog Campaign magazina o vodećim svetskim nezavisnim agencijama koje je objavljeno 10. aprila. Publikacija The World’s Leading Independent Agencies 2014 uređena je kao serija inspirativnih tekstova sedamnaest agencija s raznih strana sveta, za koje je uredništvo ocenilo da predstavljaju autoritet u industriji tržišnih komunikacija.
Tako su se uz hrvatsku agenciju Bruketa&Žinić OM na listi našle i Atomic London, 180 China, Peralta Sao Paulo, japanska Mori Inc., švedska agencija Stendahls i druge.
U uredništvu je sarađivalo vodeće svetsko udruženje nezavisnih agencija thenetworkone čiji je predsednik i osnivač Julian Boulding ovom prilikom izjavio: “Namera nam je ovom publikacijom demonstrirati vrednosti, talenat i uzbuđenje s kojima najbolje nezavisne agencije rade, kako razvijaju svoje poslovanje i reaguju na ova izazovna vremena. Sve agencije u publikaciji imaju za reći nešto izazovno, radikalno i inovativno, vođene su strašću, predanošću i spremnošću na promene i s energijom da rastu kroz vlastite napore, radije nego preuzimanjem konkurenata.”
Campaign je vodeći britanski nedeljnik o oglašavanju poznat i kao the Bible of British adland, a izlazi od 1968. godine. Uz štampanu publikaciju, ovom prilikom kreirali su i zasebnu web stranicu www.leadingindependents.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!