today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Bruketa&Žinić OM druga najefikasnija nezavisna agencija na svetu

Effie Worldwide i Warc, globalni marketing intelligence servis, objavili su danas u Kanu globalne rezultate Effijevog indeksa efikasnosti. Agencija Bruketa&Žinić OM na tom je indeksu rangirana kao druga najefikasnija nezavisna agencija na svetu i to ispred velikih svetskih agencija kao što su Wieden+Kennedy i Jung von Matt.
Reč je o indeksu koji meri najefikasnije marketinške ideje diljem sveta, a računa se prema finalistima i dobitnicima nagrada na 39 svetskih Effie takmičenja u protekloj godini. Effie svojim priznanjima potvrđuje postignuće zadanih ciljeva i rezultata što je ujedno i glavni zadatak marketinških komunikacija.
Sanja Petek Mujačić, izvršna direktorka reklamne agencije Bruketa&Žinić OM tim je povodom izjavila: “Kreativna rešenja su uvek i efikasna rešenja. Smatramo da se efikasnost u tržišnom komuniciranju postiže pre svega dobrom saradnjom između agencija i naručitelja, te kada se kreativna rešenja temelje na strateškom promišljanju i temeljitoj analizi”.
Prema globalnom Effie indeksu Unilever je najefikasniji svetski oglašivač, McDonald’s je najefikasniji brend, WPP Group je najefikasniji holding, Ogilvy & Mather su najefikasnija mreža reklamnih agencija, dok je njihov Ogilvy & Mather (Mumbai) najefikasnija kancelarija, a McKinney (Durham, NC, USA) su najefikasnija svetska nezavisna reklamna agencija.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!