Bruketa&Žinić OM deo međunarodnog udruženja nezavisnih agencija thenetworkone

Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM postala je članica međunarodnog udruženja nezavisnih agencija thenetworkone. Udruženje čini oko 400 agencija iz 106 zemalja, među kojima su vrsne i nagrađivane svetske agencije koje se bave širokim spektrom usluga od brendiranja, preko digitalnih komunikacija, klasičnog oglašavanja, dizajna i tipografije, a članicom se postaje na poziv. Koristeći se mrežom thenetworkone, agencije rade sa zajedničkim klijentima koji posluju na više različitih tržišta, imaju mogućnost zajedničkog nastupa na velikim međunarodnim tenderima te dele znanja na seminarima i radionicama. Neke od članica, ujedno dobitnice nagrada na Cannes Lions festivalu su agencije Kolle Rebbe, Jung von Matt i Sapient Nitro.
Osim toga, thenetworkone u saradnji s cenjenim Campaign magazinom svake godine izdaje publikaciju The World’s Leading Independent Agencies (Vodeće svjetske nezavisne agencije) čiji se sadržaj može pronaći na web adresi www.leadingindependents.com.
“S obzirom da se Bruketa&Žinić OM u poslednje vreme sve više okreće stranim tržištima, dižući pogled sve dalje i sve šire od Hrvatske i regije, čini nam se da bi nam uključivanje u ovu organizaciju moglo pomoći u našim namerama”, rekla je Sanja Petek Mujačić, izvršna direktorica grupe Bruketa&Žinić OM.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari