Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Brazil pokrenuo kampanju “Srećna sam što sam prostitutka”?

Brazilsko ministarstvo zdravlja ovih dana našlo se na udaru kritike nakon što je kampanja povodom Svetskog dana prostitucije promovisana pod sloganom “Srećna sam što sam prostituka”. To je bio samo jedan, ali svakako najkontroverzniji slogan kojim je tamnošnje ministarstvo zdravlja, na ne baš pohvalan način, pokušalo da ukaže na probleme seksualnih radnica.
Najoštrije kritike došle su od evanđelističke crkve, ali i društvenih aktivistkinja, pa su plakati i reklame sa spornim sloganom ubrzo povučeni i zamenjeni sloganom “Ne stidim se da koristim kondom”.
Iako se Svetski dan prostitucije obeležava ne bi li se skrenula pažnja na loš položaj i probleme seksualnih radnica, predstavnici crkve smatrali su da slogan “Srećna sam što sam prostituka” dodatno podstiče žene na prostituciju. Pružanje seksualnih usluga legalno je u većem delu Južne Amerike, ali se zemlje tog kontinenta suočavaju sa sve većim problemom dečje prostitucije, koja je zabranjena.
Brazilski ministar zdravlja Aleksandar Padilja kazao je da je kampanja sa pogrešnim sloganom pokrenuta pre zvaničnog odobrenja, i uputio je izvinjenje svima koje je slogan uvredio.

Izvor: Muskimagazin.com

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!