Brain Summit 19. i 20. maja u Beogradu!

Prvi internacionalni Brain Summit – AI & Cloud First Conference, dvodnevna tehnička konferencija koja se fokusira na teme: veštačke inteligencije, mašinskog učenja, tehnologije oblaka, ali i automatizacije biznis procesa, nacionalne strategije za razvoj veštačke inteligencije i komercijalizacije naučnih principa u domenu savremenih tehnologija, održaće se 19. i 20. maja 2020. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u prethodne 3 godine organizovalo više edukacija i projekata usmerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu veštačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 30 govornika iz regiona i Evrope, a ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresovane da podele svoje stručno znanje i da se prijave na otvoreni poziv za govornike: https://brainsummit.io/call-for-speakers/.

Na linku se nalaze i predložene oblasti (teme), kao i uslovi konkurisanja, proces evaluacije i izbora, zajedno sa benefitima koji očekuju sve govornike.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari