Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Bornfight prvi u Hrvatskoj transparentno objavio plate zaposlenih!

REGION – Zagrebačka IT kompanija Bornfight, početkom prošle godine, prva je u Hrvatskoj objavila plate i opise pozicija zaposlenih, a osvojili su i drugo mesto za najboljeg poslodavca prema istraživanju portala MojPosao, piše Poslovni dnevnik.

Sve to, kaže izvršni direktor Tomislav Grubišić, zahvaljujući transparentnosti koja je misao vodilja kompanije i radi koje njihovi klijenti imaju potpun uvid u svaki segment projekta na kojem se radi. “Radi transparentnosti je 2020. za Bornfight sa poslovne strane bila uspešna i dovela nas je do 50% povećanja prihoda u odnosu na godinu pre. Transparentnost dovodi do poverenja, a to je jedan od najvažnijih elemenata svakog odnosa, bilo da je reč o zaposlenima ili klijentima”, ističe Grubišić. Upravo su transparentnost, objava plata i vodič kroz nivo senioriteta bili značajna promena u internoj organizaciji kompanije.

Jasno su definisali svaki od nivoa i za svakog radnika razvili jasan plan profesionalnog napredovanja – dali su im framework i punu podršku, ali brzina i iskorištavanje mogućnosti na kraju, kaže direktor, zavisi od njih samih.

“Sličan mindset i mogućnost da osnaže kulturu Bornfighta su najvažnije stvari koje gledamo – važno nam je da se osobe žele brzo razvijati, jer što oni brže napreduju na lestvici senioriteta, tako raste i vrednost koju oni radom na projektima mogu ponuditi našim klijentima. To znači da se i Bornfight kao celina brže može razvijati”, ističe Grubišić čiji su primer sledile i druge kompanije.

Ceo tekst pročitajte OVDE.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!