Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Bornfight – nešto potpuno novo na regionalnom tržištu!

REGION – Od 2009. godine do danas, Degordian se profilisao kao najveća digitalna agencija u regiji. Njihova vizija je omogućiti klijentima širok spektar usluga visokog kvaliteta na jednom mestu, a tokom godina proširili su se i na svetsko tržište. Radili su na projektima poput interaktivnih aplikacija za digitalne instalacije u najvećem svetskom muzeju i automatizovane crypto trading platforme.

Podstaknuti saznanjem da na tržištu postoji potreba za kompanijama podednako iskusnim u poslovnoj strategiji i tehnologiji, odlučili su pokrenuti kompaniju koja svojim klijentima omogućava napredak razvijanjem inovativnih digitalnih rešenja koristeći najnaprednije tehnologije. Specijalizovali su se za izradu digitalnih proizvoda, softwarea, webova i aplikacija.

Potkovani marketinškim i poduzetničkim znanjem iz Degordiana i Mediatoolkita, okupili su 57 profesionalaca, koji su iskusni u poslovnoj strategiji, dizajnu i developmentu. Ime im je Bornfight, a ono predstavlja njihovu kulturu i način na koji rade – nikad se ne predaju i uvek isporučuju najbolje rešenje.

Orijentisani su na klijente iz različitih delova sveta, od startupa do velikih korporacija, kojima je cilj modernizacija sopstvenog poslovanja pomoću tehnologije. Bornfight im to omogućava kreiranjem novih poslovnih modela, proizvoda ili alata pomoću kojih će ostvariti dodatan prihod, smanjiti troškove ili smanjiti rizik poslovanja.

Strast za stvaranjem je oduvek bila jedna od glavnih vrednosti Degordiana, pa u budućnosti možemo očekivati kako će, uz daljnji razvoj sestrinskih kompanija Mediatoolkit i Bornfight, kreirati različite inovativne marketinške i tehnološki napredne projekte koji prate svetske trendove, najavljuju u ovoj agenciji.

Više informacija pronađite na sajtu https://www.bornfight.com/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!