Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Boris Rogan novi direktor agencije TBWA\Zagreb!

REGION – Boris Rogan preuzeo je upravljanje hrvatskom agencijom TBWAZAGREB. Na poziciji direktora, rukovodiće agencijom, upravljati resursima i razvijati poslovanje agencije čiji su prioriteti daljnje poboljšavanje tržišne pozicije agencije te stvaranje relevantnih sadržaja koji će klijentima omogućiti ostvarenje marketinških i poslovnih ciljeva.

Rogan će u TBWAZagreb doneti bogato iskustvo koje je stekao u domaćem i međunarodnom poslovanju. Pre dolaska u TBWAZagreb, radio je na poziciji Client Service Director u agenciji Grey Worldwide Zagreb. Vodio je brojne lokalne, regionalne i internacionalne klijente među kojima i brandove kao što su Renault, Volvo, Wiener VIG, Pepco, Erste bank, Vipnet, Telekom Austria Group i brojne druge. Obrazovao se u oblasti međunarodnog marketinga, komunikacija i oglašavanja na Univerzitetu u Rijeci i dodatno se usavršavao na brojnim programima edukacije.

„Novom ulogom započinje najuzbudljiviji deo moje karijere. Dosad stečena znanja i iskustva iskoristiću za jačanje pozicije TBWA na lokalnom tržištu.“, izjavio je Boris Rogan.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!