Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Boli me Pipi!

REGION – Oni koji prate društvene mreže sigurno su primetili kako je ovog leta sve zabolio Pipi, bez obzira na to što rade i ko ih prati.

Reč je o novoj kampanji Imago Ogilvy za kultnu narandžu Pipi koja se nakon dugo godina vratila u novom ruhu. Uz novi dizajn bočice, predstavljena je komunikacija u kojoj Pipi zadržava duh zlatnih vremena, ali na moderan način odražava šarm dalmatinske bezbrižnosti.

“Pipi nije običan sok, Pipi je more, Dalmacija i leto i zato smo ovom kampanjom želeli pokazati da je uživanje u letu, moru, suncu i društvu ono što Pipi i danas čini drugačijom i posebnom.” – kazala je Iva Bokšić, strateška planerka Imago Ogilvy agencije.

Ana Burazer, copywriter iz Imago Ogilvy agencije dodaje da “ideja kampanje proizlazi iz činjenice kako nas leto uvek čini nekako posebno opuštenima, baš nas boli briga za sve oko nas i što će ko reći, imamo svoj đir … i boli nas Pipi. A kroz različite kanale, od kojih su se najviše istakle društvene mreže, pozvali smo ljude da se pridruže i podele svoje “boli me pipi” momente. U kampanju su se uključili najrelevantniji regionalni influenceri koji su svojim personalizovanim Pipi bočicama pokrenuli lavinu pozitivnih komentara i podstaknuli svoje pratioce na aktivaciju. Time je potpis brenda i kampanje postao i potpis njihovih letnih trenutaka. Glavna ideja naše kampanje je da fraza “boli me Pipi” zaživi među ljudima i uđe u razgovorni jezik te postane statement koji najbolje opisuje letno stanje uma i filozofiju potpune opuštenosti.”

Više informacija na hura.hr

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!