Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Blogomanija: Konferencija posvećena blogu

Prva i najveća regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima – Blogomanija počinje danas i trajaće do 9. decembra u hotelu “Falkensteiner” na Staroj planini. Blogomanija će okupiti najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili tek žele da stupe u blogerske vode. Do sada se prijavilo preko 500 učesnika.
Tema prve Blogomanije jeste uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu. Program uključuje dinamične panel diskusije, kratka i efikasna predavanja i radionice. U diskusijama će preko pedeset predavača govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama bloganja i drugim popularnim temama vezanim za blogove. Posetioci konferencije će naučiti kako da postave i održavaju blog, kako da pišu tako da ih posetioci rado i često čitaju, kao i kako da zarade od bloga.
Organizatori ističu da je cilj Blogomanije uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera, kompanija i države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmenili i stekli nova saznanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu. Krajnji cilj Blogomanije je da se blog prikaže kao moćno sredstvo informisanja, kritike, kontrole i javne rasprave.
Telekom Srbija je jedan od generalnih sponzora Blogomanije. Zahvaljujući njima biće dostupno 200 Mb interneta i ovo će biti konferencija sa najjačim internet linkom do sad. Naravno, nisu zaboravljene ni pauze za razgovor i provod. Prve večeri goste dočekuje #Kafanizacija, a u subotu veče posetioce će zabavljati Beogradski Akustični Orkestar.
Prijavljivanje je besplatno do samog početka konferencije. Program, spisak učesnika i ostale informacije nalaze se na stranici www.blogomanija.me. Da bi se dodatno podstakla interakcija na sajtu je moguće postaviti pitanje nekom od predavača, a nakon konferencije će biti postavljen YouTube snimak sa njihovim odgovorima.

Izvor: Mondo

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!