today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Blic u novom ruhu

Dnevni list Blic, koji čini deo kompanije Ringier – Axell Springer, svojim je čitaocima od ponedjeljka ponudio list u novom, modernom dizajnu na kojem je mesecima radio tim urednika i dizajnera, saopštila je ova kompanija.
Moderniji, ali i dalje vizuelno prepoznatljiv kao Blic, list sadrži dosta novih rubrika i drugih novina u sadržaju. Čitaoce sada svakodnevno očekuju dve strane najboljih reportaža iz Srbije i sveta, Intervju dana, povećan broj strana o društvu i ekonomiji, kao i strana Digital, na kojoj se svakodnevno objavljuju najsvežije vesti iz onlajn sveta i novih tehnologija.
Uz redizajn, stižu i novi zanimljivi dodaci. Utorkom – tematski dodatak na najrazličitije životne teme, sredom – Magazin za zdrav život, četvrtkom Blic Tiket – Magazin za kladioničare koji donosi sve najvažnije vesti i kvote za ljubitelje sport, a petkom je aktuelan TV program. Novina je subotnji specijalni dodatak na mađarskom jeziku, a Blic i dalje čini posebnom svaku nedelju svojim magazinom u kojem čitaoce očekuju istraživački tekstovi.

Izvor: Blic/Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!