Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Blic ekskluzivni medijski sponzor Olimpijskog komiteta Srbije

BLIC, vodeći dnevni list i informativni portal u Srbiji, u vlasništvu kompanije Ringier Axel Springer, glavni je medijski sponzor Olimpijskog komiteta Srbije. Trogodišnji ugovor potpisan je 9. oktobra 2017, u redakciji “Blica” u cilju pružanja medijske podrške sportistima Srbije i srpskom sportu na putu do Tokija, gde se 2020. održavaju naredne letnje Olimpijske igre.

Ugovor su potpisali Božidar Maljković, predsednik OKS, i Jelena Drakulić-Petrović, generalna direktorka Ringier Axel Springer Srbija. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i potpredsednik OKS Žarko Zečević, generalni sekretar OKS Đorđe Višacki, potpredsednik Programske komisije OKS Žarko Varajić i naši olimpijci šampioni: Milica Starović (kajak), Andrea Arsović (streljaštvo), Staša Gejo (sportsko penjanje), Viktor Nemeš (rvanje), Kristijan Fris (rvanje) i Aleksandar Kukolj (džudo). Svečanosti su prisutvovali i Predrag Miahilović, glavni i odgovorni urednik “Blica”, Igor Velimirović, urednik sportske rubrike “Blica”, kao i novinari i urednici.

Predrag Mihailović, glavni i odgovornik urednik “Blica”: “Veliko mi je zadovoljstvo što smo ugostili predstavnike Olimpijskog komiteta u redakciji ‘Blica’ i dogovorili da zajedno pratimo sve aktivnosti naših sportista do Igara u Tokiju, a nadamo se i dalje. Drago nam je da je OKS u ‘Blicu’ prepoznao pouzdanog partnera, jer je sport jedna od stvari u srpskom društvu koja najbolje funkcioniše i kojom se ponosimo. ‘Blic’ će u ovom olimpijskom ciklusu pratiti sve sportove, i male i velike, da svi imaju podjednaku i zastupljenost, i da se radujemo medaljama u Tokiju. ”

Božidar Maljković, predsednik OKS: “Ljudi iz ozbiljne kuće kao što je OKS su došli u ozbiljnu kuću kao što je ‘Blic’. Dugo smo pregovarali o saradnji, sačekali smo da ‘Blic’ kao respektabilni medij potpiše saradnju sa četiri sportske grane, pa smo i mi došli na red. Zadovoljni smo što smo ovde, borićemo se da imate o čemu lepom da pišete. Olimpijski komitet je tome posvećen, hoćemo da probudimo naše ljude i u Republici Srpskoj, i u malim gradovima širom Srbije. Stalno idemo tamo, bili smo u Pirotu i Zaječaru, idemo dalje da obilazimo zemlju i pravimo dobre rezultate. Naši sportisti su šampioni i zaslužuju pažnju, i vašu i našu. Trudićemo da vam damo što više posla da nas hvalite.”

Žarko Zečević, potpredsednik OKS: “Ovo je jedan izuzetno značajan događaj u životu i radu Olimpijskog komiteta Srbije i u radu ‘Blica’. Ova saradnja treba da bude putokaz kako ćemo raditi ubuduće. Gajimo izuzetno visoke ambicije za Igre u Tokiju 2020. i mislim da nam medijska pažnja u praćenju naših vrhunskih sportista, u ostvarivanju rezultata koji će biti od značaja za celu zemlju, i nadam se da ćemo postići bolje rezultate nego što smo imali u Riju.”

Medijskim sponzorstvima sa Olimpijskim komitetom Srbije kao i sa Košarkaškim, Odbojkaškim, Fudbalskim i Rukometnim savezom, “Blic” je spojio pet najvećih srpskih sportskih kuća. Time je ispunjen veliki cilj da sportovi kojima se Srbija sa pravom diči budu objedinjeni pod medijskom kapom „Blica“.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!