Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Blender Marketing District za mali biznis

Blender Marketing District projekat nastao je iz ideje da se kreativni potencijal mladih ljudi mobiliše za kreiranje i primenu marketinških inovacija namenjenih pre svega malom biznisu.
Kako se navodi u saopštenju, cilj projekta je da angažuje mlade ljude, sposobne da, suočeni sa problemima koje treba da reše, razmišljaju izvan svih utvrđenih okvira, i ponude originalna i inovativna rešenja u oblasti marketinga namenjenih malom biznisu, porodičnim radnjama ili preduzetničkim idejama koje su tek u nastajanju, koji imaju potrebu za podrškom u oblasti marketinga, a nisu u mogućnosti da plate ovu vrstu usluga.
U realizaciju BMD projekta trenutno je uključeno preko 50 kreativnih mladih osoba, koje u saradnji sa preduzetnicima i vlasnicima malog biznisa, koji su uključeni u realizaciju projekta, rade na osmišljavanju i realizaciji inovativnih ideja i projekata u oblasti marketinga, sa ciljem da se doprinese uspešnijem poslovanju malog biznisa.
BMD projekat namenjen je svim preduzetnicima, porodičnim radnjama i firmama sa područja Beograda koji se bave malim biznisom, bez obzira na vrstu delatnosti, a takođe i svima koji imaju poslovnu ideju koja je tek u nastajanju. Učešće u realizaciji projekta za sve zainteresovane preduzetnike i vlasnike malog biznisa je potpuno besplatno.

Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti putem mail adrese: blenderhouse@outlook.com i preko Facebook stranice https://www.facebook.com/blenderhouse.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

3 KOMENTARA

  1. Pa bas lepo. Kao da trziste nije dovojno devalvirano, nego ce sad jos i usluge za DZ da daju.
    Bice to kao sa casovima stranih jezika. Usluge diskutabilne, a cena pada li pada zbog navale „konkurencije“ . Bolje zaposlite te mlade na pravim radnim mestima.
    Ovo uopste nije dobra ideja.
    Velike klijente drze svi znamo ko, a male ce da pokupe preko kancelarije za mlade i to je to
    Tuzno je ovo trziste, totalno tuzno.

  2. Meni se ova ideja dopada, ali pošto je ovo Srbija, uvek će se naći crne ovce da iskritikuju svaku inicijativu da se uradi nešto korisno, jer, hvala Bogu, društvo nam je prepuno crnih ovaca.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!