Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Bivši direktor BBC-a na čelu Njujork tajmsa

Bivši generalni direktor BBC-a Mark Tompson postaće u novembru novi direktor i predsednik kompanije „Njujork tajmsa“, saopšteno je danas iz te firme. „Njujork tajms“, koji je jedan od američkih najprestižnijih listova, čija kompanija izdaje i brojne regionalne dnevne listove i ima nekoliko veb sajtovi, navodi da je Tompson „idealan kandidat“ zbog iskustva u oblasti digitalnih medija na globalnom nivou.
„Naš odbor je zaključio da je Tompson zbog iskustva i svojih dostignuća na BibiSiju idealan kandidat koji će moći da vodi kompaniju ‘Tajms’ u trenutku kada smo fokusirani na rast našeg poslovanja kroz digitalnu i globalnu ekspanziju“, rekao je jedan od šefova kompanije „Tajms“ Artur Šulceberg. Tompson je saopštio da je uzbuđen zbog prelaska na novi posao, pošto „Njujork tajms“, kako je rekao, širi svoj globalan uticaj u digitalnoj formi, prenosi AFP.
On je postao generalni direktor BBC-a 2004. godine i od tada je odgovoran za televizijski, radijski i onlajn servis britanske nacionalne medijske kuće. Kompanija „Njujork tajmsa“, koja takođe uključuje „Internešnel herald tribjun“ i „Boston gloub“, prošle godine je ostvarila prihod od 2,3 milijardi dolara.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!