today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatno na SHARE kroz interaktivne konkurse i akcije

Prisustvo na svim dnevnim i noćnim programima ovogodišnje SHARE konferencije u Beogradu biće omogućeno uz pomoć jedinstvene narukvice koja je potpuno besplatna, a za koju zainteresovani od danas mogu da apliciraju kroz niz otvorenih konkursa.
S obzirom na to da su teme konferencije društveni aktivizam prožet Internetom, novim medijima i tehnologijom, kao i savremena elektronska muzika, konkursi su prilagođeni svima koji su zainteresovani za ove teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira da li već rade u tim domenima ili samo poseduju želju za učenjem i usavršavanjem. Tako će, na primer, zainteresovani za vizuelne umetnosti moći da konkurišu sa grafičkim rešenjima za dizajn logotipa, postera ili majici na temu ‘SHARE’; foto esejima ili video radovima na aktuelne teme poput protoka informacija ili SOPA / ACTA zakona; muzičari i disk džokeji će konkurisati sa svojim numerama, remiksima i dj miksevima, a novinari, blogeri, aktivisti i haktivisti sa raznim oblicima eseja, tekstova, motivacionih pisama i novih ideja.
Osim ovih konkursa, istovremeno je otvoren i poziv za volontere u raznim sektorima konferencije, uključujući i hosting tim gde se zainteresovani prijavljuju da budu domaćini predavačima i svetskim ekspertima, uvek voljnim da dele znanje, a kojima Beograd i Srbiju treba predstaviti na najbolji način.
Sve informacije o konkursima i načinu apliciranja, kao i programu druge po redu SHARE konferencije koja će se od 26. do 28. aprila održati u beogradskom Domu Omladine i nekoliko dodatnih lokacija u gradu, dostupni su na adresi www.shareconference.net.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!