test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatni saveti u vezi sa društvenim mrežama

Kako da promovišete svoj proizvod ili uslugu na sve popularnijim društvenim mrežama? Kako da iskoristite prisustvo od preko 3 miliona korisnika Facebook-a u Srbiji? Kako da komunikacijom na društvenim mrežama doprinesete boljoj prepoznatljivosti brenda? Kako da plasirate poruku koja se uz pomoć društvenih mreža širi i do 100 puta brže u odnosu na tradicionalno oglašavanje? Kako iskoristiti trenutno najjeftiniji prostor za oglašavanje vašeg poslovanja? Na ova i mnoga druga pitanja o sve uticajnijem sredstvu komunikacije sa potrošačima odgovaraće, sutra 30. juna, stručnjaci agencije Pioniri Communications. Na taj način prva kreativna digitalna agencija u Srbiji obeležiće svetski dan društvenih mreža.
“Imali smo ideju da ukažemo na rasprostranjenost društvenih mreža i važnost novog poslovnog modela koji je bez njih na duže staze nezamisliv. Ovo je prilika za sva mala i srednja preduzeća da dobiju koristan savet kako da uz pomoć društvenih mreža dođu do svojih potrošača ili korisnika. Jer danas se kaže da ne postojiš ako te nema na Fejsbuku, Tviteru, YouTube-u. Potrošači su, dakle, na društvenim mrežama, a da li je i vaše preduzeće ili proizvod? Ova akcija je prilika da jednom broju preduzeća savetima pomognemo da iskoriste potencijal koji društvene mreže imaju kada je reč o poslovanju”, rekao je Ivan Živković, osnivač agencije Pioniri Communications.
Besplatne savete u vezi sa društvenim mrežama možete dobiti postavljanjem pitanja na njihovoj Facebook strani (facebook/pioniricom) , twitter nalogu (@pioniri), ili na mejl (office@pioniri.com).
Social Media Day osmislio je i organizovao poznati svetski portal za tehnologiju Mashable 2010. godine, sa idejom da 30. juna na raznim lokacijama širom sveta okupi ljude i proslavi digitalnu revoluciju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!