Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatna „Škola web marketinga“ na Starom gradu

Polaznici će imati priliku da besplatno nauče kako da sprovedu online kampanju, a po završetku obuke biće u prilici da sami izrade studiju slučaja. Zainteresovani se mogu prijaviti do 13. maja u 12 sati. „Škola Web marketinga“ koncipirana je tako da svakom polazniku pruži osnovna znanja o tome kako da osmisli, izradi i ispravno sprovede online marketing kampanju od početka do kraja i kako da pomoću nje unapredi poslovanje.
Sastoji se od teorijskog dela, praktičnog rada po grupama i prezentovanja najboljih primera iz svetske prakse. Na kraju kursa, kao završni ispit, polaznici će sami izraditi studiju slučaja (kompletan razvoj virtuelne kampanje na internetu, od postavljanja sajta do započinjanja prodaje). Mogu se prijaviti svi zainteresovani koji imaju od 15 do 30 godina i žive ili pohađaju obrazovnu ustanovu na Starom gradu.
Za prijavu je potrebno poslati osnovne podatke (ime i prezime, god. rođenja, mesto prebivališta, obrazovna ustanova, kontakt telefon i e-mail), na e-mail adresu prijava@webtise.rs, najkasnije do ponedeljka 13. maja u 12h. Pored navedenih podataka, napišite nam i zašto želite da pohađate ovaj kurs i na koji način mislite da će vam koristiti (do 10 rečenica).
Biće primljeno prvih 25 prijavljenih kandidata koji pošalju kompletnu prijavu i ispunjavaju uslove predviđene konkursom, a svi prijavljeni biće obavešteni o ishodu svoje prijave, najkasnije dva dana pre početka kursa. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje. Škola web marketinga će se održati od 17. maja do 31. maja. Časovi će biti svakog ponedeljka, utorka i srede od 17 do19 sati.
Pored završnog testa, uslov za dobijanje potvrde o pohađanju kursa i prisustvo na najmanje pet časova.
U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti direktno predavačima na e-mail adresu prijava@webtise.rs.

Izvor: 24sata

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!