Besplatna online radionica „Onlajn marketing – Facebook“

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu ÔÇ×Onlajn marketing ÔÇô FacebookÔÇť, koja ─çe se odr┼żati danas, 28. januara u 18:00h. Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/3sRn32C. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta ÔÇ×D-Tour: Unapre─Ĺenje digitalnih ve┼ítina za turisti─Źke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj GoriÔÇť.

Na radionici ─çete saznati i nau─Źiti kako da napravite Facebook biznis stranicu, kakav sadr┼żaj bi trebalo da predstavljate svojim pratiocima i kako da ih dodatno zainteresujete za va┼í turisti─Źki objekat i usluge koje nudite. Predavanje ─çe dodatno pru┼żiti i konkretna znanja i vje┼ítine iz oblasti reklamiranja na Facebook Ads platformi (FB Business Manager).

Predava─Źica na radionici je Marina Ugrini─ç, menad┼żerka dru┼ítvenih medija u ICT Hub-u. Ugrini─çeva posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javno┼í─çu, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima. Zavr┼íila je Fakultet politi─Źkih nauka, novinarsko-komunikolo┼íki smjer, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu isti─Źe vje┼ítu transformaciju komunikacijske infrastrukture.

Svi predstavnici malih i srednjih preduze─ça iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje ─çe imati priliku da unaprijede svoje vje┼ítine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vje┼żbi, konsultacije sa predava─Źem na licu mjesta i materijala za budu─çi rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je aktuelna situacija pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turisti─Źkih ponu─Ĺa─Źa postala i neophodnost koja ─Źesto mo┼że da napravi razliku izme─Ĺu opstanka i ga┼íenja poslovanja.

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari