Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Besplatan webinar: Najdominantnije mreže u 2021.

Represent Academy kao nova poslovna jedinica Represent Systema polako gradi svoj put prepoznatljivosti i jedinstvenosti na edukativnom nebu regiona. Svoje dugogodišnje iskustvo u edukaciji i unapređenju kadrova iz vodećih kompanija sa celog Balkana, Represent Communications pretočio je u ovu akademiju i sijaset programa i master class-ova, kao i dve škole kao noseće stubove nove edukativne jedinice.

Povodom pokretanja Represent Academy, 23. februara od 15h biće organizovan besplatan webinar na temu najdominantnijih društvenih mreža u 2021.

Značaj društvenih mreža, imidža i komunikacije brendova na platformama svima je jasan, ali se veliki broj ljudi pita kako izgraditi najbolju strategiju komuniciranja i kako privući publiku?

Sve tajne LinkedIn-a i TikTok-a, koji su se izdvojili kao najdominantnije mreže u 2020. godini, a taj trend se nastavlja i u ovoj godini, otkriće vam predavači Nemanja Živković i Jelena Džodan.

Webinaru može da prisustvuje svako ko poželi, nije potrebno da imate instaliranu Zoom platformu. Dovoljno je da pošaljete mejl sa naslovom “prijava za webinar” na našu adresu: prijava@represent.rs i automatski ste prijavljeni. Link za pristup webinaru dobićete na mejl nekoliko dana ranije.

Više informacija o ostalim edukativnim sadržajima možete pronaći na https://represent.rs/represent-academy/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!