Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Besplatan web alat za zakup oglasa u medijima

REGION – Hrvatska digitalna marketinška agencija Virtualna tvornica ponudila je besplatno preko interneta alat za zakup medijskog prostora.
Ova agencija pokrenula je web aplikaciju MediaSifter koja pomaže preduzetnicima da pronađu pravi medij u kojem će zakupiti oglasni prostor. MediaSifter je neprofitni projekat – reč je o inovativnoj web aplikaciji koja omogućava preduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu.
Reč je o jedinstvenom alatu ove vrste na području Hrvatske i šire. Cilj projekta je da osigura centralno mesto putem kojeg se preduzetnici mogu informisati i upoznati sa raznovrsnom ponudom oglašavanja na hrvatskoj medijskoj sceni. Aplikacija je u potpunosti besplatna i za medije i za preduzetnike, a broj medija uvrštenih u aplikaciju raste iz dana u dan.
„Kao digitalna agencija fokusirani smo primarno na web tehnologije i internet okruženje, a u trenutku kad smo hteli da se oglašavamo na drugim medijskim platformama nismo znali gde bi, te smo dosta vremena izgubili pretraživanjem medija i njihovih ponuda pa smo onda tako došli na ideju aplikacije MediaSifter koja olakšava proces pronalaska idealnog oglasnog prostora za zakup“, kaže Jakov Juraga, direktor digitalne agencije Virtualna tvornica.
Zahvaljujući jednostavnom web interfejsu, proces zakupa oglasnog prostora u medijima postaje brži i potpuno prilagođen potrebama preduzetnika. U užurbanom ritmu i izazovnim privrednim vremenima, MediaSifter idealan je alat za uštedu vremena i prepoznavanje onih medija koji komuniciraju upravo ciljnoj grupi koja je oglašivaču bitna. Mediji su moćan i neizostavan deo uređenog društva, a preduzetnička delatnost oduvek je cenila uticaj i doseg medija. Aplikacija će uskoro biti dostupna i na engleskom jeziku.

Izvor: poslovni.hr

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!