Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Besplatan ebook o savetima za korišćenje društvenih mreža za vreme Valentinova

Agencija specijalizovana za social media i content marketing – Akcija juče je predstavila svoj četvrti ebook, a prvi na engleskom jeziku. S obzirom da je agencija razvila projekt FenixApps kom je tržište celi svet, pisanje ebook-a na engleskom jeziku bio je logičan korak u promociji projekta.
„Nakon tri napisana ebook-a na hrvatskom jeziku i zahvaljujući rezultatima koje smo postigli ovim oblikom content marketinga, odlučili smo pokušati s pisanjem ebook-a za svetsko tržište. Pisanje ebook-a smo podigli na viši nivo i uložili jako puno energije i vremena kako bi našoj ciljnoj grupi koja se sastoji od community managera i social media agencija pomogli sa savetima o korištenju društvenih mreža“, rekla je Željana Boban iz Akcije, autorka ove knjige.
Ebook se sastoji od 15 stranica, sa jednostavnim savetima o korištenju društvenih mreža za vreme Valentinova. Ebook se sastoji od tri glavna poglavlja; prvi deo daje savet o pripremi vizuala, drugi deo je posvećen samom sadržaju koji će se objavljivati, dok je treći deo posvećen savetima o korišćenju Facebook aplikacija za nagradna takmičenja.

Ebook je dostupan za preuzimanje na adresi http://www.fenixapps.com/blog/free-ebook-social-media-valentines/ .

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!