Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Beograd domaćin medijskim stručnjacima iz centralne i istočne Evrope

U Beogradu će se 22. i 23. maja sastati medijski stručnjaci iz centralne i istočne Evrope globalne mreže IPG Mediabrands. Konferenciji će prisustvovati čelni ljudi agencija u okviru IPG Mediabrands CEE, odnosno UM, Initiative, Fastbridge, Reprise i Cadreon. Na konferenciji će učesnici razmeniti iskustva i najbolju praksu u cilju razvoja poslovanja. Tom prilikom će biti predstavljeni najnoviji alati, trendovi, strateški planovi, edukativni programi, a razgovaraće se i o budućnosti razvoja medija.

„Počastvovani smo što je Beograd odabran za domaćina IPG Mediabrands CEE konferencije. Ovo je prvi put da se ovakav sastanak održava u našem regionu i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugositi i imati priliku da čujemo predavanja i prezentacije nekih od najboljih medjiskih stučnjaka. Uveren sam da će ova konfrencija biti od značaja ne samo za nas iz IPG Mediabrands već i za celu našu struku“ ističe Darko Lukić, CEO IPG Mediabrands za jugo istočnu Evropu.

Na konferenciji će predavanja i prezentacije između ostalih održati Hauard Nead (Howard Nead) čelni čovek Mediabrands EMEA, Bela Nemet (Béla Németh), direktor IPG Mediabrands za centralnu i istočnu Evropu, Džejson Karter (Jason Carter) direktor digitalne mreže Reprise za region EMEA, Tomaš Ač (Tamás Ács) iz Cadreon-a, kao i Viktor Kroitoru (Victor Croitoru) koji je zadužen za regionalnu strategiju i new business u okviru Mediabrands CEE.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!