Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

BEO rođendan na SIVO način

Ovog leta tržni centar BEO proslavlja svoj 3. rođendan, a rođendanski koncept je i ove godine osmislila i organizovala agencija SIVO. Čitavo dešavanje pleni atmosferom cirkusa i poziva posetioce da se upuste u akrobacije šopinga i zabave, pa zato nismo mogli a da se ne zapitamo odakle je došla inspiracija. Usledio je odgovor: „BEO je za rođendan poželeo spektakl od proslave, a mi smo odlučili da napravimo neviđeni cirkus. Organizacija je bila veoma izazovna, pogotovo jer je u pitanju slavljenik koji rođendan obeležava mesec dana. Pripreme su trajale sve do poslednjeg trenutka, a kada je sve završeno, znali smo da je želja zaista ispunjena.”

BEO cirkus šopinga i zabave je do sada neviđen događaj u našem gradu! Ne samo zato što do sada nije organizovan u ovom tržnom centru, već i jer donosi jedinstveno iskustvo. Po prvi put u Srbiji pojavila se BTL postavka Human Claw, odnosno mašina zabave, koju je kreirao kreativni tim iz 365ads.

„Budući da se BEO kao brend ističe svojom autentičnošću, uvek se trudimo da u osmišljavanju kampanja unesemo inovacije i do sada neviđeno na našem tržištu”, dodaju iz agencije SIVO.

Pomenuta atrakcija nije jedino iznenađenje. BEO je kao pravi slavljenik odlučio da časti i obezbedio 3330 nagrada za učesnike u aktivaciji. Dodatno, rođendanski spektakl otvorio je šou program u trajanju od tri dana, koji je privukao puno pažnje, kako starijih, tako i mlađih posetilaca. Kada BEO slavi, za svakog ima po nešto, a na rođendan pozvani su svi!

Tekst pripremio: SIVO

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!