Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Bekam koristio dublera u reklami za donji veš?

Kao zaštitno lice modnog brenda “H&M”, Dejvid Bekam snimio je još jednu reklamu u kojoj pozira u donjem vešu. Ipak, fanovi sumnjaju da je slavni fudbaler ovoga puta koristio dublera za zadnjicu. Kada mu automobil odnese ogrtač, a vrata od kuće se zalupe, Bekam ostaje na ulici samo u boksericama i atletskoj majici. On odlučuje da potrči za “rendž roverom”, a u međuvremenu ostaje i bez majice. U reklami koju je režirao Gaj Riči, suprug Viktorije Bekam preskače zidove, šutira loptu, pliva, a sve to u vešu marke “H&M”, koji je predstavljen kao veoma udoban i otporan. I dok žene širom sveta uzdišu za Bekamovim mišićima, skeptici razmatraju mogućnost da je pomenute scene zapravo snimio dubler. Sumnju su pokrenule fotografije sa snimanja reklame, na kojima se u pozadini vidi muškarac bez majice, izgledom sličan slavnom fudbaleru.
Sporan je, takođe, i jedan od kadrova u kome je fudbaler prikazan otpozadi, jer na rukama snimljenog muškarca ne postoje tetovaže koje Bekam ima. Međutim, u narednom kadru, tetovaže se misteriozno ponovo pojavljuju. Popularni sportista ipak tvrdi da je čitavu reklamu snimio sam.
– Bilo je zabavno glumiti akcionog heroja na jedan dan. Uživao sam izvodeći vratolomije i prolazeći kroz neočekivane situacije – izjavio je Bekam, a prenosi “Dejli mejl”. Otac četvoro dece je pre godinu dana pokrenuo sopstvenu liniju veša u okviru brenda “H&M”.

Izvor: Blic

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!