today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Beamvertising – prvi put u Hrvatskoj!

REGION – Zgrade u Zagrebu postale su bioskopska platna u najnovijoj komunikacijskoj i kreativnoj launch kampanji koju je u potpunosti realizovala Unex Grupa. Lansiranje prvog domaćeg current hit radija Enter bio je stimulativno inspirativan, da se uz klasične medije osmisli i potpuno novi način oglašavanja u Hrvatskoj – beamvertising.
Animirane projekcije prikazivane su na pročeljima zagrebačkih zgrada iz automobila u vožnji, a korišćeni su atraktivni vizuali poznatih DJ-a Aviciia, Guette i Rudimentala čije će se pesme često naći u etru ovog urbanog radija, čija su publika mladi. Dodatnu pažnju na ulicama Zagreba izazvala je glasna muzika i audio city lightovi koji su programirani da naizmenično puštaju i MP3 i live stream radija.
„Guerillom, koja je po prvi puta realizovana u Hrvatskoj, hteli smo stvoriti nešto novo, još neviđeno, kao što je to uostalom i sam Enter Zagreb, te postići prepoznatljivu kampanju o kojoj će se pričati. Nije bilo lako pronaći partnere koji bi tu našu ideju podržali i ostvarili“, naglasio je Krunoslav Serdar, kreativni direktor kampanje koja je osim guerille zastupljena i kroz digitalne medije i klasične komunikacijske kanale kao što su city light, billboard, megaboard i indoor oglašavanje. Partner Unex Grupi u realizaciji ovog inovativnog projekta je PROteam.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!