BalCannes ove godine neće biti održan!

REGION – BalCannes ove godine uzima pauzu – lavovi odlaze na zasluženi odmor nakon dugogodišnjeg marljivog rada na odabiru najboljih projekata regije, a posebno nakon velikog prošlogodišnjeg zaokreta u konceptu, saopštila je HURA.

„Znamo da ste radili marljivo, stoga organizatori iz HURA-e i Weekend Media Festivala poručuju da vaš trud neće ostati neprimećen na regionalnom nivou te da je pauza samo nagoveštaj povratka ove regionalne revije kreativnosti u velikom stilu kada će biti omogućen dvogodišnji kvalifikacijski period“, navodi se u obrazloženju.

Već niz godina BalCannes najbolje projekte komunikacijske industrije cele regije nagrađuje lavovima, a u prošlogodišnjoj – posebno izazovnoj – godini pomaknuo je svoje granice te u jeku pandemije na online dodelama nagradio radove koji su trudom nastajali u uslovima koje niko nije mogao predvideti. Iako je sve naizgled odjednom stalo, BalCannes je prošle godine uspeo pokazati koliki je značaj kreativnosti u poboljšanju života cele komunikacijske zajednice, a svoje će napore za boljitak tržišnih komunikacija nastaviti ulagati i u budućnosti.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari