BalCannes: Deset stručnjaka iz regiona čine žiri klijenata!

REGION – Prijave na ovogodišnji BalCannes zatvorene su, a u nastavku saznajte koji stručnjaci iz regije ove godine ocenjuju iz perspektive klijenata!

Na tržištu se upravo sinergijom tri perspektive – klijenata, agencija i medija – postižu najbolji rezultati, a BalCannes je jedino takmičenje na kojem možete iz prve ruke saznati kako o vašim projektima razmišlja svaki od tri sastava žirija zasebno. Za odabir najboljih stoga će se još jednom pobrinuti ugledni predstavnici koji će upravo tom prigodom ove godine okupiti online. Žiri je i ove godine podeljen u tri grupe, a ovo su predstavnici žirija klijenata.

O najboljim projektima regije iz perspektive klijenata odlučivaće: Ana Milićević Vukoje (Carlsberg, Srbija), Barbara Randić (Renault Nissan, Slovenija), Dalibor Cigić (Violeta, Bosna i Hercegovina), Desanka Landauer (McDonald’s DL, Srbija), Iva Pregernik Jungić (Iskon Internet, Hrvatska), Julija Žigić (Coca-Cola Company, Srbija), Maja Naumovska (Halkbank AD Skopje, Makedonija), Nikolina Zečić (Zagrebačka banka, Hrvatska), Radmila Bojanić (Mtel, Bosna i Hercegovina) i Urban Kramberger (Pivovarna Laško Union, Slovenija).

Žiri upravo pregledava prijave, a plod njihova rada moći ćete uskoro pogledati na online reviji i proglašenju pobednika!


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari