Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

BalCannes – centralno mesto razmene marketinških radova agencija iz regije

Nakon uspešno održanog prvog izdanja BalCannes, regionalne revije najboljih reklamnih agencija, organizatori ovog projekta (HURA i WMF) predstavili su preko 100 najboljih radova iz 51 kreativne agencije iz 6 zemalja regije. Portal BalCannes zamišljen je kao centralno mesto za razmenu iskustava i radova najboljih reklamnih agencija iz zemalja regije, na kojem će svi potencijalni klijenti i oglašivači moći brzo i jednostavno videti čije ideje i kreativni radovi žele videti ispred svog brenda ili kompanije. Portal će takođe služiti i agencijama kako bi mogle pratiti šta njihova konkurencija i kolege iz regije rade, te kako se pojedina tržišta međusobno razlikuju u pristupu i načinu izrade i sprovođenja kampanja.
Za pregled najboljih radova iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije posetite www.balcannes.com i pregledajte na jednom mestu najbolje od marketinške industrije u regiji. Radove je moguće podeliti s kolegama i klijentima putem društvenih mreža i dodatno proširiti glas o njima.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!