Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

BalCannes: 52 agencije iz regiona prijavile 101 rad

U sklopu BalCannesa, prve regionalne revije najboljih reklamnih agencija na Weekend Media Festivalu biće prikazano 100 najzanimljivijih marketinških projekata iz celog regiona koje je prijavilo 52 agencije iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore, čime su nadmašena sva očekivanja organizatora – HURA-e (Hrvatskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala. Ovaj jedinstveni presek regionalne marketinške produkcije odlična je prilika za oglašivače da u kratkom roku i na jednom mestu dobiju uvid u najbolju agencijsku praksu na tržištima jugoistočne Europe.
Svi prijavljeni radovi biće prikazivani za vreme celog festivala u posebnoj BalCannes dvorani na festivalu. Očekuje se stoga da će ovogodišnja agencijska izložba koja će biti otvorena od 20. septembra do zatvaranja Wekend Media Festivala privući velik broj oglašivača-klijenata i pomoći im pri lakšem odabiru agencije koja će im pružiti najbolju marketinšku podršku. Osim na izložbi, deo će radova agencije lično predstaviti 22. septembra od 16.45 sati u glavnoj dvorani Weekend u sklopu BalCannes programa koji će naglasiti najkvalitetniju regionalnu marketinšku praksu iz šest zemalja regije.
Za sve one koji ne dolaze u Rovinj, agencijski radovi biće dostupni za pregled u sklopu digitalne izložbe koja će od 20. septembra biti otvorena na internetskim stranicama www.balcannes.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!