Ascanius Media – nov naziv mreže agencija u regionu

REGION – Agencije koje su do ove godine poslovale u okviru Direct Media sistema na tržištima Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i Hrvatske promenile su naziv u Ascanius Media.

Ascanius Media Bosna i Hercegovina, Ascanius Media Hrvatska, Arcanius Media Bugarska i Ascanius Media Slovenija nastavljaju poslovanje pod novim nazivom, a u sklopu nove poslovne strategije.

Fokus poslovanja biće na čvršćem uvezivanju tržišta regije i samih kancelarija, regionalno jačanje odnosa, kao i udruživanje znanja i iskustava sa ciljem da se klijentima omogući još kvalitetnija komunikacijska i medijska usluga. Osim naziva i novog korporativnog identiteta koji će biti promenjeni, sedište kancelarija, menadžment i timovi zaposlenih ostaju isti, i kao i do sada – posvećeni klijentima, razvoju naprednih usluga i samih tržišta na kojima posluju, saopštila su u ovim agencijama.

Agencije Ascanius Media u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj i Hrvatskoj ujedno će poslovati i kao afilijacije Direct Medije na ovim tržištima.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari