Arbona poklanja e-book sa kompletnom online strategijom

REGION – „Marketing za crni petak“ vodič je za pripremu online strategije koji Arbona besplatno poklanja u susret jednom od najvećih shopping dana u Hrvatskoj i svetu.

U (mikro)ekonomskoj teoriji postoji efekat stampeda, koji objašnjava pojavu kada potražnja za proizvodom raste sa brojem korisnika tog proizvoda. Ako ima komšija, moram imati i ja. A koji dan u godini bolje personifikuje efekat stampeda od crnog petka?

Black Friday jeste prilika da vaša web-stranica ili web-shop zasjaje tokom jednog od najprometnijih shopping vikenda u godini. Na sam Black Friday događaju se enormne promene u smislu online prometa i online prodaje pa se često web-shopovi i web-stranice zateknu usred prave noćne more rešavanja problema koje je doneo nagli online porast.

Arbona, specijalizovana digitalna agencija i Google AdWords sertifikovani partner sa velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internet kampanja, pripremila je eBook, koji sadrži nekoliko najboljih saveta kako od problema napraviti priliku i web stranicu/shop pripremiti za Black Friday!

Besplatno preuzmite Arbonin e-book.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari