Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

AQ Live touch paneli u Beogradu

Alma Quattro je u okviru redovne dinamike obnove i zamene postojećih autobuskih stajališta u centru grada izvršila zamenu starih stajalištima nove generacije.

Ono što je zanimljivo kod novih stajališta javnog gradskog prevoza je to da njihov integralni deo čine tzv.„Live Touch Panel-i“. Nalaze se na sedam lokacija u samom centru grada i to u ulici Kralja Milana, na Terazijama, Trgu Republike i na Trgu Nikole Pašića kod Pionirskog parka.

Live touch panel je ekran dijagonale 32 inča osetljiv na dodir. Sistem se pokreće na Android platformi, koja je specijalno razvijana i prilagođena za primenu u okviru stajališta javnog gradskog prevoza kao dela urbanog mobilijara. U okviru panela moguće je instalirati veliki broj različitih aplikacija, a pristup je omogućen i licima sa invaliditetom. Deo aplikacija je predpodešen, a deo je moguće naknado ugraditi. Sve aplikacije su na srpskom i engleskom jeziku.

Na Live Touch uređajima u Beogradu su trenutno instalirane sledeće aplikacije:
– Vreme: pokazuje trenutnu vremensku situaciju i prognozu za sledećih nekoliko dana;
– Fotografije: fotografije znamenitosti Beograda sa kratkim opisom;
– Twitter: Twitter nalog Turističke organizacije Beograda (TOB);
– Mapa – Mapa Beograda sa listom znamenitosti grada (muzeji, sportski objekti, istorijske građevine itd.) uz kratak opis i fotografiju, sa mogućnošću navigacije do željenog odredišta. Mape su bazirane na Google Maps i dobijene putanje mogu se lako prebaciti u smart phone za dalje korišćenje;
– Beograd Info: prilagođena verzija sajta TOB-a. Sajt je često i vrlo dobro ažuriran sa mnogo korisnih informacija za turiste.

Tabla sa redom vožnje linija gradskog prevoza će biti postavljena sa unutrašnje strane stanice.

Više informacija OVDE.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!