Aplikaciji A1 Lappsus nagrada za inovativnu upotrebu medija

REGION – Na festivalu kreativnosti Balticbest, održanom u estonskom Tallinu, A1 Hrvatska i agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojili su zlato za projekat A1 Lappsus, i to u kategoriji inovativna upotreba medija.

Reč je o mobilnoj aplikaciji koja prilikom otvaranja mobilnog uređaja uči korisnike kako izbeći greške u pisanju hrvatskih reči, a njihovo znanje nagrađuje dodatnim megabajtima. Ubrzo nakon lansiranja aplikacija je postala najpopularnija u Hrvatskoj na Google Playu.

“A1 kao vodič kroz nove oblike života nastoji učiniti život lakšim, efikasnijim i zabavnijim putem digitalne tehnologije. Ova usluga oživljava obećanje brenda i pruža dodanu vrednost funkciji otključavanja ekrana mobilnog uređaja koja postaje novi digitalni alat za komunikaciju brenda”, kazala je Marija Jakeljić, direktorka brend i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska.

Za titulu najboljih na Balticfestu ove se godine takmičilo se više od 200 prijavljenih radova, a od hrvatskih projekata uz A1 Lappsus nagrađena je i Boranka, rad agencije Imago Ogilvy.

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari