Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Aplauz za šampione roditeljstva

Koliko puta ste se koristili raznim trikovima ne bi li vaše dete pojelo brokoli ili šargarepu iz tanjira? Koliko puta vas je izdalo strpljenje, ali ste bili uporni, jer znate da je to dobro za vaše dete?

Kompanija Nestle Srbija zna koliko je teško istrajati i pružiti deci temelj za pravilan rast i razvoj. I zato u novoj kampanji poručuju – „aplauz za sve vas šampione roditeljstva, jer ne gubite veru i strpljenje, iznova ste kreativni i verujete u uravnotežene obroke kao i mi. Vi ste bili naša inspiracija za kreiranje knjige recepata ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula u kojoj je svaki nutritivno bogat obrok predstavljen kao pravo umetničko delo na tanjiru.“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!