Anđela Buljan Šiber više nije zaštitno lice agencije iZone

REGION – Ako radite u marketingu, male su šanse da ste uspeli izbeći Anđelu (Angelu) Buljan Šiber – dobrog duha hrvatske oglašavačke scene. Osim što je na sceni već dugi niz godina (duži nego što želi priznati!), uvek se trudi raditi na super projektima i sa super ljudima.

iZone.agency pokrenula je pre desetak godina, a sada se odlučila povući u senu i prepustiti biznis kolegama.

“Naša agencija već dugo ne treba zaštitno lice, a ja još duže to niti ne želim biti. Kolege koji su okupljeni oko agencije su vrhunski stručnjaci u svoj oblasti i mnogo toga znaju bolje od mene. Događa se da na spomen iZonea svi prvo pomisle “Angela… Ona Angelina firma itd..” a realno sav posao, od koncepta do realizacije, odrađuje tim. Agenciju ne čini njen direktor, ili front-(wo)man, nego upravo oni koji se skrivaju iza ekrana, knjige ili beležnice prepune ideja za klijente…”– rekla nam je Anđela.

Eva Mladiček, direktorica mašte i najdugovečniji član iZonea: “Ma nije to neki big deal. Anđela ostaje u Zagrebu i redovno će dolaziti na naše kolegije. Biće tu za nas ako ćemo je trebati, ali nećemo je puno ometati. Posao ionako ostaje u rukama u kojima je do sad i bio – rukama stručnih timova ljudi.”

Igor Živković, direktor reči, nam kaže da i bez Angele nema dvojbe u kom smeru ide agencija. “Uvek smo bili i ostaćemo no bullshit agency. Klijenti i partneri koji rade s nama to znaju jer im to i kažemo. Borimo se za svoje stručno mišljenje pa makar im ponekad išli na živce.”

Dodatne informacija OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari