Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Analiza društvenih medija

Uticaj društvenih medija odavno je već toliki da je prevazišao samo ličnu upotrebu. Na finansijskim i drugim tržištima u naglom su usponu obim i uticaj korporativnih blogova, društvenih mreža i različitih sajtova za razmenu mišljenja ili foruma. Kompanija Thomson Reuters nedavno je pokrenula zanimljivu i sveobuhvatnu uslugu koja na globalnom nivou obezbeđuje analitiku sa oko 50 hiljada sajtova i oko četiri miliona različitih stranica/sajtova društvenih medija, kojom mogu da se unaprede strategije tržišnih subjekata.
Kompanija je oglasila proširenje svoje ponude kojom obuhvata i servis analize i ocene sentimenata na društvenim medijima. Nova usluga može da istraži veliku količinu podataka koja se nalazi na društvenim medijma i u okviru sadržaja na blogovima kako bi dostavila informacije od značaja o pojedinim kompanijama ili segmentima tržišta, a da bi to posledično pomoglo trgovinskim ili investicionim firmama da pronađu i upotrebe nove prilike.
Pronalazeći i analizirajući nove podatke, alate i tehnike, ovo može da doprinese izvlačenju zaključaka iz ogromne količine haotičnih podataka na Internetu. Kada su analizirane i razumevane na pravi način, ovi podaci mogu da doprinesu komparativnim prednostima i bolje formulisanim i informisanijim strategijama kompanija.

Izvor: thomsonreuters.com, represent.rs

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!