Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Američki oglašivači sve više ulažu u digital

SVET – eMarketer objavio je procenu ukupne poštrošnje za oglašavanje u SAD-u za period od 2011. do 2016. godine. U 2012. godini za oglašavanje utrošeno je 4,9% više novca nego 2011, dok je za digital taj procenat uvećan na 16,6%.
Ulaganje u digital u narednim godinama biće primarno za američke oglašivače, ali će tradicionalni mediji, pre svega televizija i dalje dominirati. Prošle godine novac iz budžeta namenjenih za digital u 71% slučajeva išao je za baner kampanje i plaćenu pretragu, dok će u 2016. godini za ovu vrstu oglašavanja biće utrošeno nešto manje novca (64,6%).
Budžeti za TV oglašavanje neće se drastično povećavati do 2016. godine, čak će biti zabeležen i blaži pad u odnosu na procenat ulaganja u digital.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!