Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Alma Quattro na vrhu liste specijalizovanih agencija za spoljno oglašavanje

Časopis TABOO objavio je rezultate poslovanja specijalizovanih agencija za spoljno oglašavanje u Srbiji, a na vrhu liste nalazi se agencija Alma Quattro.
Alma Quattro, i pored fizičkog pripajanja povezanih firmi: Europlakat YU, International Metropolis Media i Air Media, i sa smanjenim poslovnim prihodom i neto dobiti, ubedljivo čuva prvo mesto na rang listi najuspešnijih preduzeća za spoljno oglašavanje i prizvodnju sredstava za unapređenje prodaje u Srbiji u 2013. godini.
Digital Printing Center i dalje je sigurno drugi, i pored značajnog manjeg poslovnog prihoda, piše TABOO.
NS Plakat, novosadska firma, preuzela je od Masel Group treće mesto na rang listi firmi (po poslovnom prihodu). Maxim Media sve uspešnije posluje, i u poslednje tri godine beleži stopu rasta i napredak na rang listi.
U ovoj kategoriji registrovane su 23 firme. Ukupan poslovni prihod manji je za 12% u odnosu na 2012. godinu, neto dobit je smanjena za zabrinjavajućih tridesetak procenata, a broj zaposlenih je smanjen za tri procenta.

Kompletnu tabelu sa rezultatima poslovanja preuzmite OVDE.

Više informacija pronađite na sajtu časopisa TABOO.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!