Alma Quattro Digital

Alma Quattro predstavila je nove medije u ponudi. U pitanju su digitalni LCD ekrani dijagonale 84 inch-a, visoke rezolucije.

Pozicionirani su na centralnim lokacijama u pešačkoj zoni Beograda na potezu od Kalemegdana do palate Albanija, u Zmaj Jovinoj ulici i na Obilićevom vencu, u delu grada koji je ispunjen različitim kulturnim, ugostiteljskim i prodajnim sadržajima.

„Postavljanjem nove mreže LCD ekrana zakoračili smo u svet digitalnih proizvoda koji nude upečatljivu, pokretnu sliku, koja predstavlja idealnu dopunu klasičnom OOH i Online oglašavanju. Spoljna mreža LCD ekrana pruža mogućnost oglašivačima da na kreativan način neposredno animiraju svoju publiku“, navode u agenciji Alma Quattro.

Reklamni sadržaj se može emitovati u formi slike ili videa u trajanju od 10 sekundi u ciklusu od 60 sekundi. Postoje brojne mogućnosti za realizaciju različitih želja klijenata, a jedino ogranicenje je emitovanje zvuka zbog Zakona o oglašavanju.

Svojim izgledom i slikom visoke rezolucije koju emituju LCD ekrani, ovaj inovativni medij, garantuje da će vaše reklamne poruke privlačiti pažnju 24/7.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

  1. Najbolji je najinovativniji.
    I najdosledniji razvoju markentiškog tržišta u Srbiji.

    Svaki uspeh nadalje.

Komentari